Daily Music Saxofoononderwijs

Come and get the Saxappeal 

Saxofoon lessen Landgraaf, Parkstad

Lespraktijk Daily Music Saxofoononderwijs


Daily Music Saxofoononderwijs beschikt over een eigen leslokaal met alle benodigdheden. Met trots mag gezegd worden dat de bibliotheek erg uitgebreid is. Van methodeboeken tot theorieboeken, van solo's (alle divisies) tot play-along, van duet tot sax-choir, van klassiek tot modern/hedendaags. Alles bevind zich in deze bibliotheek. Er is voor iedereen het juiste boek voorhanden.

Daily Music Saxofoononderwijs richt zich op de leerling, de wensen, eventuele eisen van verenigingen enz. Bij een eerste les wordt bekeken wat de leerling graag wil bereiken op het instrument. Van daaruit wordt een strategie uitgestippeld. Ook qua hoeveelheid lessen wordt naar de leerling gekeken. Bij start adviseert Daily Music om wekelijks les te nemen om alles goed te kunnen corrigeren. Een gevorderde leerling kan gerust om de week komen, en ook hierbij wordt bekeken of de leerling een half uur of een uur op les wil.

Kortom; geen vaste methodieken, maar gericht op de leerling.

Informatie voor beschikbaarheid en tarieven kunt u een mail sturen naar Daily Music Saxofoononderwijs.


Sinds 2017 beschikt Daily Music Saxofoononderwijs over een kleine winkel waarbij rieten, schoonmaakartikelen, accessoires en alles wat nodig is voor saxofoon worden aangeboden.

En zelfs worden op kleine schaal saxofoons verhuurd, voor nieuwe leerlingen die nog geen saxofoon hebben, maar wel graag willen proberen. 

Ook hiervoor informeer bij Daily Music Saxofoononderwijs voor prijzen en tarieven.

                                                                                          Pinnen is mogelijk!


Daily Music Saxofoononderwijs is er voor iedere saxofonist en advies

Come and get the Saxappeal